Grote veranderingen op GaleBoetticher.com

GaleBoetticher.com zal binnenkort niet meer bestaan in haar huidige vorm. Na vier maanden komt er een einde aan dit blog. Ondergetekende zal namelijk wekelijks voor Vrijspreker.nl gaan schrijven. Door niet meer dagelijks mijn blog te hoeven vullen, zal ik meer tijd hebben voor een grootschaliger project om de libertarische boodschap te verspreiden – waarvan de details voorlopig geheim blijven. Daarnaast zullen mijn artikelen zo een grotere groep lezers bereiken.

In de korte tijd dat GaleBoetticher.com in haar huidige vorm heeft bestaan zijn er een paar mooie successen geboekt. Zo ben ik geciteerd op geenstijl.nl, zijn mijn artikelen in totaal duizenden keren gedeeld op sociale media en zijn ongetwijfeld een hoop mensen door dit blog een beetje libertarischer geworden. Daarnaast heeft GaleBoetticher.com Pim Pauwels gestimuleerd om te gaan schrijven. Zijn artikelen zullen ook in de toekomst te vinden zijn op deanderekoek.nl.

Deze website zal niet op zwart gaan, maar voortaan functioneren als overzichtspagina voor mijn werk. Om dat mogelijk te maken, zal het uiterlijk flink op de schop gaan in de komende weken.

Alle trouwe lezers wil ik bedanken voor hun aandacht en soms zeer nuttige feedback. Ik hoop dat jullie ook in de toekomst mijn artikelen zullen blijven lezen op Vrijspreker.nl. Binnenkort zal ik nog bekendmaken op welke dag in de week die zullen verschijnen.

Bedankt,
Gale Boetticher

Advertenties

5 gedachten over “Grote veranderingen op GaleBoetticher.com”

  1. Bedankt Gale…. Het was erg inspirerend van wat je schreef.
    Voor mij ben je de Hilterman van de 21 ste eeuw.
    ( Elke Zondag om 13.00 uur )

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s