Leonardo Dicaprio is een typische ‘groene’ hypocriet

Leonardo Dicaprio is één van de meest bekende klimaatalarmisten. Zonder veel verstand van het milieu roept hij al jaren dat de planeet kapot gaat als we niet snel allerlei groene maatregelen nemen.  Dat weerhoudt hem er echter niet van om zelf het leven van een olietycoon te leiden. Met al zijn villa’s en reisjes met privéjets en megajachten stoot hij een gigantische hoeveelheid CO2 uit. Daarmee is Leonardo – net als zijn allesbehalve ‘groen’ levende voorbeeld Al Gore – vooral erg hypocriet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s