Het slechte toneel van Porosjenko

Op de veiligheidsconferentie in München heeft de Oekraïense president Porosjenko tijdens een speech met Russische paspoorten staan zwaaien. Deze zouden volgens hem het bewijs zijn dat Russische militairen in zijn land aanwezig zijn. Ze tonen echter alleen aan dat Porosjenko een praatjesmaker is

image
Screenshot RT.

Porosjenko heeft blijkbaar niet veel vertrouwen in de intelligentie van zijn publiek, want dit is wel een heel doorzichtige truck. Welke militairen zouden bij een geheime operatie hun paspoorten meenemen? Geen enkele natuurlijk, want dan maak je het de vijand wel heel makkelijk.

Russia Today meldt bovendien dat Russische soldaten hun paspoorten moeten inleveren als ze actief zijn. Zij krijgen daarvoor in de plaats militaire ID-kaarten, maar die zien er heel anders uit dan de burgerpaspoorten waarmee Porosjenko aan het zwaaien was.

Als de Oekraïense president ons wil overtuigen dat er Russische militairen in zijn land aanwezig zijn, dan zal hij toch echt met wat beters moeten komen.

One thought on “Het slechte toneel van Porosjenko”

  1. Oorloghitser moeten we niet in meegaan, deze man doet er alles aan in samenspraak met de VS. en de EU om de burger hier te doen geloven dat Rusland een boevenstaat is maar wie op de eigen burgers schiet of vliegtuigen neerhaalt dat wordt met allerlei leugens voor de burger en zelfs de Tweede Kamer verdonkermaant.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s