George W. Bush wordt steeds populairder

President Obama hoeft zich geen zorgen te maken over zijn nalatenschap. Het maakt niet uit hoeveel rampzalige oorlogen hij nog start of hoe slecht het gaat met de economie, want de Amerikaanse kiezer heeft nogal een kort geheugen.

Om die reden wordt zijn voorganger, George W. Bush, inmiddels weer door het merendeel van het Amerikaanse publiek als goede president gezien. De oneindige oorlog in Afghanistan, de leugens over massavernietigingswapens in Irak en de crisis van 2008 zijn blijkbaar allemaal weer vergeten.

image

In de afgelopen zes jaar is de waardering voor Bush met maar liefst 21 procentpunt gestegen. Bij zijn aftreden in 2008 vond slechts 32 procent van de Amerikaanse bevolking hem een succesvolle president, zes jaar later is dat percentage gestegen naar maar liefst 53 procent.

Ongelooflijk.

One thought on “George W. Bush wordt steeds populairder”

  1. He didn’t always make the smartest decisions, he made some mistakes, but unlike the monkey muslim currently in office, he loved his country. W. had a good heart. God bless him and God bless America.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s