Privatiseer Zwarte Piet!

Al twee jaar is er een hevige discussie gaande over het bestaansrecht van Zwarte Piet. Volgens tegenstanders is de kindervriend racistisch en zou de overheid hem moeten verbieden. Hoewel de meerderheid van de Nederlanders voorstander is van een Sinterklaasfeest mét Zwarte Piet, lijken de tegenstanders toch hun zin gaan krijgen. Hoewel Zwarte Piet nog niet verboden is, hebben diverse gemeentes en bedrijven hem al een andere kleur gegeven. Dit heeft alleen maar meer woede opgeroepen. Bij de nationale intocht in Gouda ontstonden er zelfs relletjes tussen de voor- en tegenstanders. Een einde aan de discussie lijkt kortom niet in zicht. Hoe kunnen we ooit weer normaal Sinterklaas vieren? Het antwoord is simpel: privatiseer Sinterklaas en Zwarte Piet!

Lees verder op Vrijspreker.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s