Is MH17 neergehaald door een straaljager?

Al enkele uren na het neerstorten van vlucht MH17 leek vrijwel iedereen in het westen ervan overtuigd te zijn dat de pro-Russische rebellen in Oost-Oekraïne voor de ramp verantwoordelijk zijn. Zij zouden met een BUK-raket de Boeing hebben neergehaald. Drie maanden later is daar echter nog steeds niet veel bewijs voor.

In deze interessante documentaire van de Russische staatszender RT wordt een alternatieve theorie uit de doeken gedaan: niet de rebellen, maar de Oekraïense luchtmacht heeft MH17 opgeblazen. Of dat klopt zal de tijd moeten uitwijzen, maar deze documentaire maakt het (met een hoop bewijsmateriaal) in ieder geval zeer aannemelijk.

One thought on “Is MH17 neergehaald door een straaljager?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s